lauantai 4. tammikuuta 2014

Bloglovin'

Halusin vain lyhyesti kertoa Bloglovinista niille, jotka eivät tiedä miten se toimii. Palvelu on oma suosikkini, sillä sen avulla voi seurata haluamiansa blogeja hirmuisen kätevästi. Rekisteröidy Bloglovinissa, valitse blogeja seuraukseen ja hanki Bloglovinin kännykkäsovellus, jos sinulla on älypuhelin, ja voit lukea lempiblogejasi missä vain. Tykkään juuri Androidille tehdystä sovelluksesta, sillä se on yksinkertainen (joskin uusimman päivityksen jälkeen hieman raskaammaksi muuttunut :/) ja se mahdollistaa sen, ettei mikään blogimerkintä mene ohi. Jos sinulla ei ole älypuhelinta, voit lukea blogeja sähköpostin avulla, sillä Bloglovin' lähettää uusista blogimerkinnöistä viestejä. :) Suosittelen todellakin näkemään tämän parin minuutin vaivan luoda Blogloviniin tili, jos sinulla ei sellaista vielä ole!
Pahoittelen, että tämä kuulostaa mainospuheelta, mutta haluan teidän tulevien lukijoiden tietävän, mikä on kätevin tapa lukea La Vie Quotidiennea. Eihän ole mitään järkeä kirjoitella runoja seinille, joten toivon ja odotan että lukijoita joskus ilmestyy edes se muutama. :>

Seuraa La Vie Quotidiennea Bloglovinissa ja pystyt hyödyntämään runojani parhaalla mahdollisella tavalla - voit lukea ne juuri silloin kun haluat kirjallisuuspläjäyksen päivääsi :)

Merci beaucoup!

- blanca

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti